Gå til innhold
Arkivverket

[#55774] Hvem var foreldrene til Berte Olsdatter Fauske f. c 1746 og død 1797


Gjest Arne Kjell Øverland
 Del

Recommended Posts

Gjest Arne Kjell Øverland

Berte var gift med Lars Pedersen Lyshol (c. 1745-1817) og hadde bl.a sønnen Ole Andreas Larsen Lyshol (1785-1863), men jeg finner ikke hvem som er foreldrene til Berte.Er det noen som vet hvem foreldrene hennnes er ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjellaug Robberstad Petit

her er jo din Lars gift for andre gang i 1801 du har nok funnet det allerede: [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=27&filnamn=f11527&gardpostnr=71&personpostnr=1104#nedre>LenkeDattera Marte Magrethe er enten död eller i tjeneste et sted.Her blir paret ditt trolovet i 1775 (högre sida, n° 2 oppe på sida) Permanent sidelenke: LenkeEkteskap nest nederst på högre sida: Permanent sidelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjellaug Robberstad Petit

Noen av fadderne:Agate Tollevsdtr på Haugseth: [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=17&filnamn=f11527&gardpostnr=75&personpostnr=1212#nedre>LenkeTre Ole på Blagstad:Ole Knutsen: LenkeOle Tollevsen: LenkeHan har en kone Kari og det var og en Karen Blagstad blant fadderneOle Jonsen: LenkePå Aasen finner jeg ingen Sigfred (tror det var det navnet som var skrevet)På Grebstad finner jeg ingen Jon.På Hatlemork finner jeg en Ole Olsen, han kan være en bror av Birte/Birgte: LenkeDen Kari som var fra Lyshol kan og være en söster: LenkeMen det er og en Kari Pedersdtr der:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.