Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Erik Floer Sandnes

[#55826] Bergh fra Stabekk, 'Villa Furuhaug'

Recommended Posts

Gjest Erik Floer Sandnes

Min bestemor jobbet i 1928 hos familien Bergh som bodde på 'Villa Furuhaug' i Stabekk. Fruen i huset het Solveig Normann Bergh og var nok født ca: 1895, pluss-minus. Min bestemor passet deres datter som het 'Jorunn'. Nå er dette 80 år siden, min bestemor er 98 og nå ønsker hun å komme i kontakt med lille Jorunn for å høre hvordan det gikk med henne i livet. Faren i huset drev vistnokk som handelsreisende.Vet at det ikke kan skrives fulle navn på nålevende personer her, men kontakt meg på e-mail om noen vet noe om Jorunn og om hun i det hele tatt lever i dag. Håper noen vet noe. Erik

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Erik Floer Sandnes

Min bestemor forteller videre at det var to unge gutter i huset. Disse var i Bergh familien, men var ikke sønner av Solveig mener hun. Er det ingen med kjennskap til Stabekk her som vet hvor 'Villa Furuhaug' lå heller?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.