Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Charlotte Hagen

[#55949] Skips forlis og begravelse

Recommended Posts

Gjest Charlotte Hagen

Hvordan foreslår dere at følgende blir registrert:'5 Personer kastede jeg Jord paa, som ved et Skib der Ved Sulen Foruløkedis, blev fundet paa havets bund og i Sulens Kirke blev begravede. Skipet var fra Flensburg'Det er ingen navn, man kan ikke anta at alle var men (mange kapteiner hadde med seg både kone og barn). Selv om skipet var fra Flensburg kan man ikke anta at disse Personer var født der heller, eller bodde der for den saks skyld.Det blir mange !! bortover. Jeg vil gjerne ha dette med men er det nok å legge det inn som en linje selv om det var 5 personer?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Arnfinn Kjelland

Eg har ikkje så mykje erfaring med registrering etter Kyrre-standarden (viss det er den du følgjer). Men på generelt grunnlag ville eg registrere 5 identiske postar med to ropeteikn i alle felta du ikkje har informasjon til. Teksten du refererer bør stå i merknadsfeltet for alle fem.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.