Gå til innhold
Arkivverket

[#56056] Hans Johannes Pedersen f. 1843, Kr.sund


Gjest Anton Grøseth
 Del

Recommended Posts

Gjest Anton Grøseth

Han hadde en sønn, Peder f. 10/10-1885 i Aaskard på Nordmøre, med pige Kristi Hansdatter Lillemo fra Rindalen. Kan noen hjelpe meg med data på bødker Hans Johannes Pedersen, f. 1843 Kristiansund.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
Gjest Anton Grøseth

Takk for innlegget. Jeg har vært inne på tanken om det kunne være den Hans du nevner, men i kirkeboka har han ett mellomnavn 'Tomas' som stemmer dårlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjellaug Robberstad Petit

Det er ikke sikkert at han var födt i Kristiansund, det står bare 'af Kristiansund'. Det kan bety at han bare var bosatt der. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=2295&idx_id=2295&uid=ny&idx_side=-8>LenkeI Möre og Romsdal er det to til som het Hans Pedersen i 1865, du kan jo sjekke om noen av dem hadde Johannes som mellomnavn i kirkebökene.Næsset: LenkeBorgund: LenkeHvorfor ikke sjekke han i Trondhjem og: LenkeOg en fra Sogn med det samme:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.