Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Geir Bjernes

[#56337] Berit Maria Jakobsdatter, f. 1848, Liland i Hamarøy. Hennes skjebne etter 1865.

Recommended Posts

Gjest Geir Bjernes

Berit Maria Jakobsdatter, født 1848 eller 1849, fra Stavfjorden i Nordfold, gift med Peder Andreasen, trolig fra Liland i Hamarøy. I 1865 finner vi ekteparet på Liland i Hamarøy, han titulert 'søn, logerende', dvs. sønn av Andreas Pedersen på Liland. Hvor ble det av ekteparet etter 1865? Når døde Berit Maria Jakobsdatter? Mvh Geir.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Børge Strandskog

HeiPeter og Berit Maria, som gifta seg i Hamarøy i 1875, bodde først ei tid hos hans foreldre på Liland, flytta videre til gården Kalstad og deretter fra ca. 1886 til gården Sjøvolden, Haugen (Skottestadhaugen) hvor de var gårdbrukere. Peter, som også var skipper, notmann og fiskekjøper, brukte forøvrig Kalstad som etternavn. Peter og Berit Maria hadde tre barn - Johan, Konrad og Mina. Johan overtok gården på Haugen. Peter døde i 1914, Berit Maria hos sin datter Mina på Tranøy i 1923.Mvh. Børge

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Geir Bjernes

Takk for opplysningene! Mvh Geir

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.