Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Per B. Lilje

[#56396] Bragernes kirkebøker

Recommended Posts

Gjest Per B. Lilje

Blant skannede kirkebøker finnes ikke fødte/døpte mellom 1911 og 1916. På RAs fortegnelse over mikrofilmede kirkebøker ser jeg at disse ikke er fotografert. Siste ordinære kirkebøker med dåpsinnførsler er MINI II 8 med fødte til og med 1902 og KLOK 4 med døpte til og med 1911. Det eneste som er fotografert etter dette er Lysningsbøker og Fødselsregistre, men de siste er dessverre kun for perioden 1916-1930. Er ikke Ministerialbøker etter 1902 og Klokkerbøker etter 1911 avlevert statsarkivet ennå? Det begynner da å bli på tide?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kjell Halvorsen

Tror nok det henger sammen med samme problematikk som diskuteres ifm Paulus menighet i Oslo, tema 47926 i Forum for skannede kirkebøker Lenke , nemlig 80 års regelen som sier at presten ikke behøver å avlevere kirkeboka til RA før 80 år etter siste innføring !

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.