Gå til innhold
Arkivverket

[#56495] Øyestad


Gjest Rudi Løken
 Del

Recommended Posts

Gjest Rudi Løken

HeiJeg leter etter forfedrene til Kittel Knutsen Solberg, døpt 10 juni 1804 gift 28 april 1826 med Aase Aslagsdatter SeljestølForeldre: Knut Kittilsen og Marthe Jacobsdatter ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Benn Johan Rislaa

Knut Kittilsen og Marthe Jacobsdatter ha i følge folketellingen 1801 sønnen Jacob 2 år gammel. Det er nok han som blir begravet i 1861, under Seljåsdalen som er en husmannsplass under gården Østensbu i Øyestad. I følge Øyestad bygdebok bind II s. 410, var han gift med Gunnild Olsdatter og hadde barna Ole i 1822, Knud i 1824 og Emanuel i 1837. Det står i kirkeboka at han var født i Xsand (Kristiansand). Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rudi Løken

HeiJeg tror jeg fant dåpen til Marthe. Der står det at foreldrenes navn er: Jacob Thomassen Bråstadeie og Anna Stiansdatter?Fra kirkebok for Øyestad.

bilete4224.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne K. Landholm

Hei !Så langt jeg klarer å tyde ser det ut som det står Jacob Thomassen Braastadeje og Anna Stiansdatter.. deres 2 børn ... Marthe....Mvh. Anne

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.