Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Tina Dimberg

[#56513] Finna bilder

Recommended Posts

Gjest Tina Dimberg

Jag undrar om någon kan hjälpa mig att finna bilder av dessa personer: Gunder Syversen, Gudbrand Gundersen och Elen Engebretsdatter Engen.Gunder Syversen f.30/5 1835 i Överby, Elverum. Han gifte sig med Olea Olufsdatter 15/9 1867 i Elverum(Olea f.18/11 1847 i Östmo, Elverum). De fick barnen Oline, Elen Gurine, Serine, Emilie, Ole Syverin, tvillingarna Gudbrand o Olaf, Pernille, Eli, Gunda Olava och Johan.Gudbrand Gundersen f.15/1 1882 i Romedal. Son till Gunder & Olea ovan. Hans hustru Elen Engebretsdatter Engen f.27/9 1878 i Elverum. Gudbrand & Elen gifte sig 2/1 1907 i Elverum. De fick barnen Erling, Konrad, Guttorm, Ester, Gudny, Selma och Geirfinn.Tack på förhand!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Arnfinn Kjelland

Det er litt større sjanse for å få hjelp viss du poster slike etterlysninger på Slektsforum: http://www.disnorge.no/slektsforum/ under den kommunen personene kom fra.Du må registrere deg viss du ikke er bruker, men det er gratis.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ronny Rismyhr Haugen

Elen Engen (1878-1923) er avbildet med søsken og foreldre i Årbok for Elverum 1993, s. 63, i en artikkel om Engemusikken fra Sørskogbygda. Hvis jeg ikke husker feil har du fått henvisning til den artikkelen i en tidligere debatt her på forumet.For øvrig tror jeg det lureste er å ta kontakt med nålevende etterkommere, hvis du vet om noen, og spørre om de har bilder liggende.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.