Gå til innhold
Arkivverket

[#56723] Inga Østensdatter Borre/Oslo-hvor ble hun av?


Gjest Håvard Evensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Håvard Evensen

Vi leter etter følgende person:Inga Ødevine Østensdatter blir døpt i 1863 i Borre i Vestfold som datter til Matros Østen Østensen og pigen Inger Kirstine Iversdatter fra Gunnerød i Botne. Hun konfirmeres i Botne 6/10 1878 som nr. 15 og her står det at hun har fått en attest datert 25/2 1889 (attest for å gifte seg???).Hun er pleiedatter hos Baltzer Olsen på Solberg i Botne i 1875.Hun gifter seg med en Ole Olsen fra Nes på Romerike og de får en sønn Edon Ingvald, registrert på Kampen i Oslo 1889. Det er imidlertid en sønn Karl Oscar som skal være født i 1888 i Oslo, men han finner vi ikke.Når og hvorfra flytter Inga og hvor og når flytter hun inn i Osloregionen. Hvor gifter de seg og når. Hvor og når døpes denne Karl Oscar.Dette er en nøtt vi har holdt på med lenge og alt er av interesse.Mvh. Håvard.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Håvard Evensen

Hei og takk for hjelpen. Mange spørsmål har blitt løst i løpet av kort tid. Dette var morro! Vi har ikke lett i vielser på 1889, men konsentrert oss i tiden før 1888, ettersom førstefødte Karl Oscar er født dette året. Mvh Håvard

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.