Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kristin S. Aasen

[#57087] Aldersgrense alene-emigranter USA

Recommended Posts

Gjest Kristin S. Aasen

Hei!Jeg fikk et spørsmål. En amerikaner lurte på om en person som reiste alene til USA måtte lyve på sin alder for å få lov til å komme inn i USA. Alder på folketellinger i USA stemmer ikke med kirkebøker i Norge. Hva sier brukerne av forumet til det? Kunne det skje?Vi vet at alder noen ganger ble skrevet feil, fordi de ikke visste nøyaktig hvor gamle de var. Noen andre kunne jukse på alderen , slik at de hadde rett alder når de skulle gifte seg. En ane av meg skrønte med 10 år til forskjell fra opplysningen/innførselen i kirkeboka.Imøteser svar.mvh. Kristin S. Aasen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ola Ljødal

En av mine grandtanter reiste alene til Amerika da hun var femten - med en merkelapp som 'halssmykke'. På merkelappen sto alle nødvendige opplysninger om henne.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Kristin S. Aasen

Hei!Ola L., takk for ditt innlegg.Er det flere som kan komme med innlegg/svar på spørsmålet om aldersgrense?Om en måtte lyve på sin alder for å komme inn i USA?mvh. Kristin S. Aasen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.