Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Knut Even Hole

[#57099] Feil i søksfelta på døpte i Innvik 1815-1899

Recommended Posts

Gjest Knut Even Hole

Der er en feil i databasen når en søker på døpte i Innvik 1815-1899 Lenke Skal man søke etter mor så må man velge fars alder for å få fram noke. Dette gjelder ikkje alltid så det kan bli ei feilkjelde viss en ikkje veit om det. Tok ei stund før eg skjønte kvifor eg ikkje fann alle barna. Da låg nokre under søk på mor, og nokre under søk på fars alder. Er dette mulig å gjøre noke med?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

Her har det skjedd en feltforskyvning. Vi må se på originaldatabasen og evt. redigere i den før vi legger den ut på nytt.Forhåpentligvis får vi rettet versjon ut i løpet av dagen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

Det var litt mer å gjøre enn bare feltforskyvningen, så det tok litt lenger tid.Ny versjon er ute, denne har fått nytt filnavn og ligger på to nivå istedet for ett. På grunn av filnavnet som måtte endres, er databasen listet blant Siste 100. Annet enn at informasjonen i databasen er blitt bedre søkbar nå når den er sortert korrekt, så er det ikke kommet til ny informasjon. Les også dokumentasjon for andre redigeringer vi har foretatt.Databasen er også kommet med i det globale søket.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.