Gå til innhold
Arkivverket

[#57100] Dødsmelding / skifte Gulen 1931


Gjest Terje Sande
 Del

Recommended Posts

Gjest Yngve Nedrebø

Han etterlot seg en halvsøster Johanne Kvandal i Norge, og helsøster Serine Vatne i Amerika. Han var enkemann etter Ragnhild Olsdatter, død 16. juni 1929. På hennes side var arvingene en søster og ni barn etter en bror. I alt hadde boet 800 kroner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Terje Sande

Eg har nå fått bekreftet at halvsøsteren Johanna Kvamsdal bodde på Sletten, Myking i Lindås til hun døde i årsskiftet 1958/59. Han som visste dette mente at hun hadde testamentert alt til en institusjon på Lindås og at det da ikke var noen slekninger (arvinger) i USA. Spørsmålet er da: Er det mulig å finne ut om Johanna arvet noe fra halvsøsteren i USA før hun døde eller at halvsøsteren i USA (eller noen mulige etterkommere av henne) arvet noe etter Johanna?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Hun var født 20. november 1869, hadde skrevet testament til fordel for Myking Gamlehjem 20. februar 1953, og hun døde 3. januar 1959. Det betyr at hennes mulige slektninger i USA ikke var arvinger etter henne, og følgelig kan ikke dødsfallsmeldingen fortelle om halvsøsteren i USA fortsatt var i live, eller om hun hadde etterlatt seg arvinger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.