Gå til innhold
Arkivverket

[#57116] Eilert Gjertinius Wick, født 1885 i Skudesnes


Gjest Yngve Nedrebø
 Del

Recommended Posts

Gjest Yngve Nedrebø

Eilert Gjertinius Osmundsen Vik er født i Falnes sokn i Skudesnes 16. august 1885 som sønn av Osmund Iversen Vig og kone Berthe Serine Eriksdatter. Han utvandret fra Stavanger til Nord Dakota i april 1903, og på ny i 1914.Han havnet i Canada, giftet seg og fikk tre barn 1917-1921. Etter at han var blitt enkemann fikk han i 1926 pass for seg og sine barn (Olga, Elvin og Karl), og dro tilbake til Norge med Stavangerfjord. Han hadde med seg sine tre barn.Familien i Canada søker nå opplysninger om ham.Noen som kan hjelpe?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Tusen takk for henvisningen!Men problemstillingen til familien i Canada er at disse personene aldri kom tilbake til Canada. De tror de slo seg ned i Norge fra slutten av 1920-tallet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Johan Arthur Hansen

Datter til Olga bor i Nedstrand. Du kan få nærmere adresse hvis du sender en mail til jo dot art alfakrøll online dot no Mvh. Johan Arthur Hansen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.