Gå til innhold
Arkivverket

[#57201] Skrifttyding KB, Vattøy, Ulstein, M&R.


Gjest Arnfrid Mæland
 Del

Recommended Posts

Gjest Arnfrid Mæland

Har sammenlignet litt med andre sider. Tror det må være noe med klokkeren.Har ellers funnet Elias 2. ekteskap, så han var gift 2 ganger.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Her er mere av ... med, nå sognepresten, 20/6 77. Kanskje det ikke har noe med personene å gjøre. Kan det bety at klokkeren og sognepresten har konferert med hverandre 20/6 77 om noe ang. kirkebøker. Kanskje sammenlignet bøker? Bare tanker fra min side.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gunnar Sigdestad

Du har nok rett i det, Berit. Soknepresten og klokkaren har konferert eller samanlikna bøkene til kvarandre ein gong om året. cfr. som der står i fyrste lenka.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Ivar S. Ertesvåg

Arnfrid (1,2): Det står om Elias m. fam i bygdeboka for Ulstein (ref. her http://folk.ntnu.no/ivarse/bygdebok.html ), b. 4, s. 636 (Vattøy bnr. 4). Han var g. 3 gongar. Først m. Laurentse (lenkja i (1)), ho d. 1890; så 1893 med Pauline Bernsd. Breivik (Ulstein), 1856-1909; og så med Elen Horsgård, Veøy, 1869-1958. 9 born i første ekteskap, 2 i andre, ingen i tredje.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.