Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Henrik Andreas Eddie

[#57219] Manglende kirkebokinnførsel Inn/Utflytta Levanger

Recommended Posts

Gjest Henrik Andreas Eddie

I kirkebøkene for Levanger/Byen er det fra 1855 til 1911 ført Inn og utflyttingslister med unntak av årene mellom 1880 til 1885. Kan det være noen forklaring annet enn at det faktisk ikke finnes noen innførsler for disse åra. Noen som har noe om dette? MVH Henrik A. Eddie

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Svein Warberg

Det kan være som du sier at det ikke er ført utflyttede 1880-1884 i ny bok som starter 1880. I innførslene 1885- vil du allikevel finne mange etterinnførsler av flyttinger som har funnet sted tidligere, noe som generelt er svært vanlig i flyttelistene. Men det skal heller ikke helt utelukkes at det kan mangle ett folio/oppslag på opptaket, da siste folio for innflyttede er 137 og første folio for utflyttede er 139. 138 kan være/ha vært ett blankt oppslag, eller tittelblad for utflyttede, men uten tilgang til originalboken i Trondheim får vi i Oslo ikke sjekket dette ut. Denne boken er restaurert. Ved restaurering er ofte blanke sider tatt ut og kassert. Den er ikke meldt som manglende side fra indekseringen, men er allikevel notert hos oss som mulig mangel.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.