Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Berit Knudsen

[#57612] Merkelig resultat 1801, feil navn

Recommended Posts

Gjest Berit Knudsen

Jeg har søkt landsdekkende i 1801 etter Lars, Brun - Bruun. Alt stemmer untatt denne ene personen midt i mellom alle Lars Brun/Bruun. Lenke Jeg kan ikke få dette navent til å ha noe som helst til felles med Lars eller Bru(u)n.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

1801-tellingen for 1544 Bolsøe har blitt redigert og lagt ut på nytt, mens det landsomfattende søket ikke har blitt oppdatert. Det betyr at det landsomfattende søket leter i navnelister for den gamle 1801-tellingen for Bolsøe hvor det da tydeligvis på den plassen i databasen skulle ligge en Lars Brun/Bruun. Men Lars Brun i Bolsøe ligger noen sider lenger fram: LenkeVi har ventet med en oppdatering av navnelistene som ligger til grunn for 1801-tellingen for vi har fått signaler fra Riksarkivet om at vi snart kan vente å motta en oppdatert utgave av hele 1801-tellingen. Her vil særlig gårdsnavn har vært gjennomgått. Vi har ikke hørt om noen forsinkelser så vi må tro den er 'like om hjørnet'.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Berit Knudsen

Takk, jeg hadde håpet Bolsø var i orden nå.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.