Gå til innhold
Arkivverket

[#58061] Finns Elverum Bygdebok på bibliotek i Sverige?


Gjest Mikael Järlestedt
 Del

Recommended Posts

Gjest Mikael Järlestedt

Finns Elverum Bygdebok på något bibliotek i Sverige? Jag har hittat de olika banden på antikvariat, men de kostar cirka 500 NOK per styck.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Jon Harald Haug

Det er ikke så lett for oss i Norge å besvare dette spørsmålet, men sannsynligheten er liten. Det måtte i så fall være i grensekommuner som Torsby eller Malung. Men jeg tror at bibliotek samarbeider over landegrensene, så kanskje ditt lokale bibliotek kan skaffe bøkene fra et norsk bibliotek.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars Steinar Hansen

Vet ikke om denne siden er oppdatert, men her selges åtte bind for kr. 800,-. Det høres ut som et langt bedre kjøp enn gjennom antikvariat.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest per evensen

Ditt bibliotek i Sverige sender en beställning til länsbibliteket i Hedemark, Norge. Du finner nätadresset under Fylkesbiblioteket i Hedemark.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mikael Järlestedt

Tack Lars Steinar och Per! Jag har beställt hela paketet från Sør-Østerdal Slektshistorielag, de svarade på en gång. Jag tror det är bra att ha böckerna själv, även om det är fin service på svenska o norska bibliotek. Sakta men säkert gräver jag mig ner i den norska släktens historia.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest Arild Oliver Bråthen

Sør-Østerdal Slektshistorielag selger bygdeboka for Elverum Send mail til dem på : post@sor-osterdalslekt.noBind 1 Hagen og Bjølset (1983) 100 kr. Bind 2 Vestad til 1940, Midtskogen, Grundset,Øksna og Rustad (1984) 100 kr. Bind 3 Strandbygda (1985)100 kr. Bind 4 Heradsbygda I: Helset - Oppsal - Lussberget (1988)200 kr. Bind 5 Heradsbygda II: Skjefstad - Houm - Nygarden Bind 6 Jømna, Melåsberget kretser(2002)100 kr. Bind 7 Del I: Vestre Hernes. Del II: Østre Hernes og Horndalen (1990)300 kr.Bind 4 og 5 selges sammen for 200 kr. Bind 7 består av 2 bøker som selges sammen for 300 kr. Alle 8 bøkene selges for 800 kr.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.