Gå til innhold
Arkivverket

[#58099] Hans Knudsen Veøy 1791


Gjest Kjell Lund
 Del

Recommended Posts

Gjest Kjell Lund

døpt som Knud Jelwigens sønn - men hvem var hans foreldre? Finnes det bygdebok for Veøy? takker for alle tips

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjell Lund

Takker for respons - jeg har sett FT 1801 men hvem var f.eks. denne Johan - far til Ahled?? Det er det vel bare bygdebøker som kan fortelle..?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Lars Ove Wangensteen

Unnskyld men var det ikke Hans Knudsen du spurte om i innlegg 1? Hvor kommer Johan inn i bildet?Og sånn for ordens skyld; det hadde vært flott om du hadde oppgitt at du hadde funnet Hans sine foreldre i FT 1801. Det blir litt mye dobbeltarbeid når ikke alle opplysningene blir oppgittMvh Lars Ove

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Osvald Rydjord

Den gamle Veøyboka fra 1926 sier lite om slekter på de forskjellige gårdene, men noe om hvem som eide/brukte dem. Noen ny spesielt for dette området eksisterer ikke. I Veøyboken står det at bruk 7 i G/(H)jelvik ble kjøpt av Knut Olsen Gjelvik i 1776, men Ola Knutsen Gjelvik tok gården igjen ved odelstakst i 1805. Knut Olsen og familien havnet nok et annet sted etter det. Det står heller ikke noe om hvor Knut kom fra eller hvem han var gift med, men det går jo fram av FT 1801, men ikke hvem Alhed er datter av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.