Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Beate Hanssen

[#58135] Tyding av kirkebok for Stod (Forr)

Recommended Posts

Gjest Beate Hanssen

Hei!Er det noen som kan hjelpe meg med å tyde teksten her?Nr. 26 nederst på siden: Hva står det på faren til brudgommen? Klarer å tyde navnet Johan Pedersen der. Hva heter forloverne? Og jeg klarer å tyde teksten i den rubrikke under om de har vært gift før, MEN jeg får det ikke til å stemmer med det som står der...Hva har de skrevet opp årstallene til der?Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=2500&idx_id=2500&uid=ny&idx_side=-163>Lenke Permanent bildelenke:

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ottar Solberg

Faren til brudgommen: Afd. (afdøde) hmd. Johan Pedersen Halmø af Fosnæs Prestegjeld. Faren til bruden: Bager Johannes Müller paa St.kjær. Forlovere: Skolelærer Qvam paa Stenkjær og Skolelærer Vaadal. Hans Attest fra Fosnæs 28 Decb 1855 og fra Overhalden af 9 Mai 1861. Hendes Attest fra Sparboe af 15 Aug 1853 og fra Trondhjem af 24 januar 1861.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.