Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Steinar Olsen

[#58202] ønsker opplysninger om Albert Gunnar Johan Olsen 1903-1964 Bodø.

Recommended Posts

Gjest Steinar Olsen

heimin far hadde et søskenbarn, som hetAlbert Gunnar Johan Olsen 1903-1964 bosatt og født i Bodø.ønsker opplysninger om han gjerne et bilde om det finnes noen som har. Har navnet på hans foreldre og deres datoer, så det er mer personlige opplysninger som er interesant. Har funnet ut at han vokste opp hos malermester Magnusen i kongensgt som vistnokk var gift med en søster av hans mor. Tror han jobbet som maler, men er ikke sikkerSteinar Olsen

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Birgith Andreassen

Hei Jeg fant ham på DIS sine gravminner. Det virket ikke på søk på Bodø, men på landssøk under Albert Gunnar Olsen kom han fram. Du kan ringe til 'kirkegårdsstyrelsen' i Bodø og spørre om navn på dem som steller/er ansvarshavende for gravstedet. Det er ofte etterslekt. Jeg har funnet mange nålevende på det viset.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.