Gå til innhold
Arkivverket

[#58232] Koppskatten for Nordfjord frå 1645 mangler garden 'Bolstad'.


Gjest Eva Thorkildsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Eva Thorkildsen

Garden 'Bolstad' mangler i 'Koppskatten for Nordfjord frå 1645'. Garden før (gards/bruknr.), 'Voldsnes' (Woldtznes), Har bare ett bruk, men er ført opp med mange brukere. Det ser ut til at linje 111-126 skal være Bolstad.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Takk for meldingen og takk for at du har lagt forslaget ditt inn i Korrekturskjemaet også. Da har vi feilmeldingen på rett plass og kan få sjekket dette mot originalen ved Statsarkivet i Bergen. Merk at Merk at vi henter og sender ut innkomne feilmeldinger til registratorene en-to ganger i året så det er ikke noe som eventuelt blir rettet med det første.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Ja når feilen er en klar registreringsfeil holder det med Korrekturskjemaet.Ser det derimot ut som om feilen kan være mer kompleks eller gjelde for mange poster/records, kan det være tegn på at det har skjedd noe under filbehandling, og da kan det være vi kan fikse det med en gang. Det vil vi gjerne ha beskjed om her i Arkivforumet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.