Gå til innhold
Arkivverket
Gjest John Tore Kvernmo

[#58287] Ole Johannesen Krokstad/Krogstad, f.1879, Nord-Trøndelag ?

Recommended Posts

Gjest John Tore Kvernmo

Ole Johannesen Krokstad er oppgitt som far til et uekte barn, Arvid døpt 11.11.1906 i Egge Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=6583&idx_id=6583&uid=ny&idx_side=-16>Lenke Permanent bildelenke: LenkeMora er Ottine Lorentse Andersdatter, f.1878 i Malm. Permanent sidelenke: Lenke Permanent bildelenke: LenkeHennes opprinnelse er tilgjengelig. De blir ikke gift, og Ottine flytter snart med barnet til Geitastrand i Orkdal hvor hun blir gift og får ytterligere 5 barn.Ole Johannesen Krokstads opprinnelse og livsskjebne er det vanskelig å finne. I FT 1900 finner jeg en Ole Krogstad født 1879 i Levanger Landsogn

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Bjørn Even Veie

Hei, prøvde å sjå på dette, men fann ikkje ut noko.Den siste lenka-den til Lev. Landsogn enda i Steinkjer? Noko feil her?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.