Gå til innhold
Arkivverket

[#58295] Vet noen noe om Kindo Family tree?


Gjest Cathrin Jegersberg
 Del

Recommended Posts

Gjest Martin Sandberg

Hej Cathrin (och alla andra)!Martin heter jag och är med och bygger Kindo. [url="http://kindo.com>http://kindo.comKindo är platsen där familjer samlas, bygger släktträd och växer. Vi lansererade i oktober med visionen att ge nästa generationens släktträd gratis till internetanvändare runtom i världen. Fokus är på den levande släkten där Kindo blir en plats där man kan hålla kontakten med sina levande släktingar och också hjälpas åt att lära sig om sitt ursprung, dela bilder och information.Förutom detta har vi bland annat våra efternamnssidor där man kan se efternamnsstatistik i Skandinavien, http://kindo.com/index.php/country-surnames/En annan grej är vår avdelning med kända personers släktträd:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Cathrin Jegersberg

Hei Martin.Mange takk for dine opplysninger. Jeg skal gå igjennom dette og se om det er noe jeg vil prøve ut.Det virker som ingen her på forum har hørt om dere før, men jeg tror grunnen kan være at dette er nytt og ukjent for oss.Lykke til videre med Kindo.Mvh. Cathrin

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.