Gå til innhold
Arkivverket

[#58660] Introducta


Gjest Mona Moum
 Del

Recommended Posts

Gjest Mona Moum

Hva betyr Introducta?? Tror det er det som står i lenken her. Evnt hva var det motsatte og hva innebar det? LenkeEtt annet spørsmål. Drakk endel prester mens de skrev i disse bøkene? Jeg har ofte sett eksempler på at skriften er relativ pen og gradvis blir styggere og styggere for deretter noen dager senere starte med like vakker skrift som det var for så å bli styggere og styggere igjen osv osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mona Moum

Takk for svar. Spennende lesing. Blir ikke lett å spore mor iallefall. Det er sikkert. Dersom hun IKKE gikk i kirken for å bli renset. Hva skjedde da? Det at hun var 'uren' var kanskje at hun blødde etter fødselen og at det kunne være en pine også for henne å sitte etter en fødsel. Hva med menstruerende kvinner?? Fikk de komme i kirken, eller var de også urene??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.