Gå til innhold
Arkivverket

[#58798] Karl Andersen - Østmarka


Gjest Guttorm Flygel
 Del

Recommended Posts

Gjest Guttorm Flygel

Karl Andersen var far til Rut Edel Andersen f. 14 mars 1918 i Oslo. Karl Andersen er ved Ruts fødselsregister i Grønland oppført som 'pakker ved transportbyrå' og bor i Vinkelgt. 6 i Oslo og født 1876 i Østmarka. Vet noen hvilket kirkesogn/kirke Østmarka lå under så jeg kan prøve å finne Karl Andersens dåp? På forhånd takk for hjelp!! Mvh Guttorm

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Østmarka var i 1918 et relativt ferskt begrep. Jeg ville prøvd Østre Aker først, men også Lørenskog (tidligere del av Skedsmo), Rælingen, Enebakk og Ski har arealer i Østmarka.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kristian Hunskaar

Det kan bli vanskelig å identifisere ham med 100 % sikkerhet på bakgrunn av de spinkle opplysningene fra fødselsregisteret (Lenke).De kommunale folketellingene for Kristiania (Byarkivet i Oslo) vil antakelig gi flere detaljer om Karl Andersen i Vinkelgate 6, noe som i sin tur vil gjøre det enklere å identifisere ham i andre kilder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.