Gå til innhold
Arkivverket

[#58890] Skifte/dødsmelding etter Berthe Malene Mikelsd. L. Damsgård,Askøy 1860


Gjest Rune Thorstensen
 Del

Recommended Posts

Gjest Rune Thorstensen

Berthe Malene Mikelsdatter døde på Lille Damsgård, Askøy pr. gjeld 20.04.1860. Dersom det finnes noe skifte/dødsmelding etter henne skulle jeg gjerne fått vite hvem som er nevnt der etter henne.Lenke Mvh. Rune Thorstensen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Dødsmeldingen sier en datter som var gift med Ellert Ellertsen. Meldingen ble gitt av Berthe Malene Ellertsen 1. mai 1860.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Rune Thorstensen

Takk for rask respons. Men her er det noe som skurrer. Det var datteren Elen Christine Olsdtr. f.1819 som var gift med Eilert Christian Eilertsen. De giftet seg i Askøy 23.07.1837.LenkeMen den Berthe Malene Ellertsen som varslet dødsfallet ble født 03.04.1839, var barnebarn av avdøde.Berthe M.M. hadde flere barn med sin avdøde ektemann Ole Johnsen. Det er jo rart om alle disse skulle være borte før 1860 med unntak av datteren Elen Christine. Mvh. Rune T.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.