Gå til innhold
Arkivverket

[#59052] Meldal, S-TL. Dåp 1875 - men hvor er moren fra?


Gjest Berit Knudsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Berit Knudsen

Er det noen som forstår meningen med det siste? Det gjelder dåp nr.9, Arnt. Moren er -pike Randi Arntsd. Moe 26, ... Støren- ? Foreldrene ble ikke gift. Lenke

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Berit Knudsen

Flott, takker så mye for hjelpen. Det var godt at det ble bekrefta i bygdeboka.En liten artig ting her. Denne Frantz fikk også en uekte datter ca. 7 mnd. senere samme år. Denne datteren ble kalt Randi. Ingen av disse personene hadde en mor som het Randi. Ser nesten ut som om denne datteren ble oppkalt etter 1. 'samboer'. Men det kan jo også være en tilfeldighet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest John Tore Kvernmo

Ja, Randi Arntsdatter flyttet til, Meldal, og bor i 1900 sammen med sønnen på garden Moen [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/webcens.exe?slag=visbase&sidenr=3&filnamn=f01636&gardpostnr=19&personpostnr=137&merk=137#ovre>LenkeHer er dåpen til Frantz 2.barn nr.65 nest øverst Permanent sidelenke: Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.