Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Gisle Hersvik

[#59138] S&F: Oppslag BB Leikanger (Otrehjell) - Lagnad til Anfind Aslaksson og foreldre?

Recommended Posts

Gjest Gisle Hersvik

Hei!Finnes det nokon BB for Leikanger som dekker Otrehjell?Ønsker å vite om det står noko om kvar det vart av Anfind / Arnfinn Aslaksson f. 1734.Mest sannsynleg er han den same som dø i 1800 (Eivindvik): Lenke, men skulle gjerne ha hatt dette stadfesta.Han gifte seg i Eivindvik i 1782 og er då kalla 'Mand Anfind Aslakssøn Ytterøe', så han har vel vore gift før (truleg i 1763 med Brithe Olsdtr, ref. FS IGI). MVH Gisle

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Terje Sande

Leikangerboken s. 551 sier at Arnfinn Aslakson Otrehjell f. 1734 døde ung - uten noe årstall. Det kan jo være fordi man ikke har funnet mer informasjon om ham i Leikanger. Men siden begge foreldrene levde til 1754 burde han vært konfirmert i der hvis han vokste opp.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Terje Sande

Ser at bror til Arnfinn - Ola Aslakson - blir gift 1750 med en Gjertrud Olsdtr. av ukjent opphav. Kanskje en søster av Birthe (Tungodden)?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.