Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Knut Bryn

[#59337] Skifte etter Svein Jonsen, Årdal 1740

Recommended Posts

Gjest Knut Bryn

I skifteprotokoll 5a for Indre Sogn skal det på p. 213 være protokoll fra skifteforretning etter Sven Jonsen, Fardal. Skifteutdraget i Fylkesarkivets base er svært kortfattet og det betyr vel at det ikke var noe å arve. Da jeg er svært interessert i å identifisere denne personen, vil jeg spørre om det står noen opplysninger om den avdøde eller hans familie i det hele tatt? Opplysninger om kreditorer og evt. debitorer kan også være av interesse.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Skiftet er datert 28. september 1740 og nevner enken Giertru Christophersdatter og barna Joen, Christopher og Svend. Boet var fallitt. Her nevnes utestående fordringer fra Arent Christopher Rein, 'for medicamenter', og av de lokale Ole Vee. Ole Svaleim, Siur Svaleim, Rasmus Aabølle, Hvilchen Rønne og Jørgen Øhrn. I tillegg nevnes Jan Henrich og David Olsen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Knut Bryn

Takk og takk. Da fikk jeg likevel navnene på de etterlatte :-))

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.