Gå til innhold
Arkivverket

[#59343] Anne Heftye


Gjest Eivind Kinck
 Del

Recommended Posts

Gjest Eivind Kinck

Kan noen hjelpe meg følgende innførsel i kirkeboken for Paulus menighet i Oslo Lenke. siste innførsel på siden. Hva er det Anna Heftye er berettiget til og står det Australien under ektemannens navn?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Gine Olsen

Hei!Leser meg frem til samme resultat. Det er vel dette paret i FT1865 Lenke og da var mannen handelsborger.Når du ber om hjelp med å tyde en kirkeboksside, er det mye lettere å hjelpe om du velger å legge inn det som heter Permanent Lenke. Da er det ikke et isolert bilde av den aktuelle siden, evt forminsket i browseren og defor vanskelig leselig, men derimot siden som del av selve kirkeboka så en kan forstørre som en vil og også blade i boka samt få alle relevante opplysninger om den spesifikke kirkeboka, inkl. sidetall mv. Tror det finnes et eget tema om hvordan en lager en permanent lenke og det er ikke vanskelig.Ellers hjelper noen her deg sikkert!Lykke til!Mvh. Gine.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.