Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Grete kjølgård

[#59413] Oppslag i kirkebok for Stod- steinkjer

Recommended Posts

Gjest Grete kjølgård

Min mormor Ragna Kristiansen døde i ung alder og jeg skulle så gjerne ha vist når og hvor. Det jeg vet er følgende: Ragna Karlotta Kristiansen født 1895. Pikenavnet er Sveås. Min mor var mellom 10 og 12 år da dette skjedde og hun var født i 1921,ergo må det ha skjedd i perioden 1930 til 1933. Jeg har ett gammelt bilde av gravsteinen, men kan ikke si med sikkerhet hvor det er,eller når annet at jeg er sikker på N-trøndlag og overveiende sannsynlig Stod kirke da det er her hun er født og oppvokst. Min mor er også født der . Men de flyttet en del da de fulgte jernbanen nordover.Hvis noen har tilgang til denne kirkeboken og kunne sett etter dette hadde det gledet meg mye. På forhånd mange takk. Mvh Grete

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest erling t. endresen

En mulighet er å skrive til det aktuelle kirkekontor og spørre etter konkrete opplysninger. Kirkebøker for døde er ikke normalt tilgjengelige når det dreier seg om hendelser yngre enn 80 år.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.