Gå til innhold
Arkivverket

[#59471] Registrering for Kinn i Sunnfjord


Gjest Torodd Kinn
 Del

Recommended Posts

Gjest Torodd Kinn

Kjenner nokon til om det pågår registrering av kyrkjebøker frå Kinn i Sunnfjord? Eg vurderer å gå i gang der eksisterande register sluttar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Torodd Kinn

Takk for tipset! Det var ukjent for meg. Eg kontaktar henne som står for dei registera for å høyre kva planar ho har.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anette Skogseth Clausen

Her kan en se hva Digitalarkivet har mottatt av navneregistre som vi har lagt ut: [url="http://da2.uib.no/logg.htm>http://da2.uib.no/logg.htmVi prøver å holde oversikt over registreringsarbeid, så det er lurt, både å kontakte oss og sjekke DIS-Norge sin oversikt før en går i gang med registrering av kirkebøker.Digitalarkivet har ikke fått inn noen meldinger om Kinn-registreringer, men merk deg de databasene vi allerede har for Kinn, i tillegg til de store Sogn- og Fjordane-databasene. Våre er fra 1999, men hos Fylkesarkivet i Sogn og Fjordane er det oppdatert:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Torodd Kinn

Takk for det, Anette. Eg kan ikkje sjå noka liste hos Fylkesarkivet over kva som er registrert, berre søkjegrensesnittet. Så eg gjorde nokre prøvesøk, og det ser ut til at det for heile Kinn prestegjeld er registrert døypte t.o.m. 1849, men så, midt i ei kyrkjebok, går dei over til å ha berre delar av prestegjeldet (Bremanger). Det ser eg av bustadene som kjem opp. Merkelege greier.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.