Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Arthur Pilskog

[#59522] Hvor ble det av Berte Christiane Karolusd. Overaa, f. 1830?

Recommended Posts

Gjest Arthur Pilskog

BERTE CHRISTIANE KAROLUSD. OVERAA, Hareide, Møre og Romsdal Født 09.04.1830, ØRSKOG, Døpt 09.05.1830, ØRSKOG KYRKJE. Dette er eldste barnet av BERTE MARIE OLDS. HJELLEREIT Født 1802, ØRSKOG, Døpt 11.07.1802, ØRSKOG KYRKJE, Død 04.03.1891, OVERÅ, HAREID Men det er ukjent hvor det ble av henne. Foreldrene var ikke gift da hun ble født. Ryktet sier at hun ble 'sendt' vekk. Muligens til Bergen. Berte Marie giftet seg med Karolus Stinus Simonsen (Honningdalsnes) Overaa i 1832. De bosatte seg på Overaa, Hareide i 1840 årene. Der de fikk fem barn til.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Jeg kan ikke finne henne i 1865-tellingen, så sant det ikke er hun som står som 26 år og ugift tjenestepike på Lievåg i Ulfsten, men aldersavviket er nok for stort.Jeg kan ikke se at hun dukker opp i noen av våre bergenske register.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Arthur Pilskog

Nei vel. Jeg får lete andre steder. Takk skal du ha.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.