Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Ola Teige

[#59527] Folketellingen Bergen 1917 - snekker Lund

Recommended Posts

Gjest Ola Teige

Er det mulig å få vite hva som det står i folketellingen 1917 om snekker August Gottleib Roose Lund (eventuelt A. D. Lund)?Han nevnes i Bergen i 1917, men jeg har ikke klart p finne ham i ft. 1900 eller i døde i Bergen. Lund skal ha vært partner i firmaet ”Krogseth & Lund”, som hadde adresse Verftsbakken 4 eller Kong Oscars gate 62. Det er mulig at en av disse er hans hjemmeadresse.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Han bodde i Amalie Skramsvei hus 1 i 1917. Det var et hus eid av Møbelsnekkernes forening. Han står oppført som August Gottlieb Wilhelm Doose, kaldes Lund, og var født i Hamburg 27. mars 1880. Han var møbelsnekker, og oppgav å være flyttet til Bergen 18. oktober 1916. Da kom han fra Sverdrupsgate 4 i Kristiania. Han var gift med Borghild Marie Doose Lund, født i Bergen 22. mai 1893, og de hadde sønnen Frits, født i Kristiania 1915.Adresseboken for 1920 oppgir samme adresse på familien.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Ola Teige

Glimrende. Takk for hjelpen!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.