Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Kristian Aune

[#59528] Basen 'Døde i Bergen 1912 - 1972', Ingeborg Herland

Recommended Posts

Gjest Kristian Aune

Har vært på slektsstevne på Osterøy nå i pinsehelgen, og i den forbindelse var det diskusjon om hvilket år min oldemor døde. I slektsboken som var laget er det oppført 1957. Dette må være feil. I basen 'Døde i Bergen 1912 - 1972' er Ingeborg Herland, Tartargaten 4 oppført med dødsdato 6. september 1958.Er det mulig å sjekke om årstallet som er oppført i den angitte basen er korrekt?Jeg har det originale 'begravelsehefte' fra begravelsen. Utenpå er det trykket '11. september 1958', som var begravelsesdatoen. Det er vel liten sannsynlighet for at det er påtrykket feil årstall.Mvh Kristian Aune

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Dødsfallsprotokollen for Bergen sier at hun døde 6. september 1958, var enke etter Lars, død 1924, og at hun etterlot seg barna Anna, Ida, Alfred, Selma, Henny, Henrik, Trygve og Monrad. Fødselsdatoen hennes er opplyst å være 28. april 1877.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.