Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Lars E. Øyane

[#59692] Dødsmelding Bergen 1947 (Hansen)

Recommended Posts

Gjest Lars E. Øyane

Bertin Hansen døydde i Bergen 3.11.1947. Eg mistenker dette for å vera målarmeisteren fødd i Bergen 5.8.1875 og hadde soleis etter seg enkja Ingrid Amanda f. Solvi.Er det mogeleg å få sjekka om dette er ''riktig'' Bertin Hansen?Kven er i so fall oppgjevne som ervingar?Går det fram av kjeldene kvar det sidan vart av Ingrid Amanda f. Solvi?Eg takkar so mykje på førehand for hjelpi!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Det var rett mann!Han hadde vært gift (minst) tre ganger, og hadde barn fra to ekteskap: Bergliot Eriksen, Bergen, Dagny Ellingsen, USA, Klara Ellingsen, Natland, og fra neste ekteskap: Håkon Hansen, Bergen og Ingolf Hansen, Bergen. Med gjenlevende ektefelle Ingrid hadde han ikke barn. Dødsfallsprotokolleen forteller ikke noe om hennes videre liv.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Lars E. Øyane

Hjarteleg takk til Yngve for nyttig innlegg!Med venleg helsing,Lars E. Øyane

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.