Gå til innhold
Arkivverket

[#59830] Hjelp til tyding av kib for Grue 1748 - bare halve navnet synlig.


Gjest Guro Reinhart
 Del

Recommended Posts

Gjest Guro Reinhart

Kan noen hjelpe til med hvor konen til Ole Jonsen Helgeneset kom fra? Hun heter Marte Gundersdatter, men grunnet brettet side i kib. synes bare de første bokstavene i oppholdstedet. De ble viet 24 okt 1748. (Nest øverst, høyre kolonne) LenkeTakk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Torodd Kinn

Det ser ut som om staden byrjar på Gj-. Rygh 'Norske Gaardnavne' har Gjeiterud både i Grue og Brandval, og Gjeslerud i Brandval. Kan det vere éin av dei stadene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Kjellaug Robberstad Petit

Kan det være en idé å sjekke denne Marithe Gundersdtr født i Grue 1721 med foreldre Gunder Halstensen og Eli Mogensdtr? Kildeinformasjon: Hedmark fylke, Grue, Ministerialbok nr. 1 (1712-1748), Kronologisk liste 1721, side 100-101. Permanent sidelenke: [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=9149&idx_id=9149&uid=ny&idx_side=-54>Lenke Permanent bildelenke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.