Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Marianne Sulesund

[#60014] Skifte i Bergen 11. okt. 1856

Recommended Posts

Gjest Marianne Sulesund

Tynt med informasjon, men der skal være et skifte i Bergen 11.10.1856 etter LARSEN.Dette i følge vielsen til enka etter Larsen den 26.10.1856. Paret er nr. 72: Lenke (Vedlagt er kun utsnitt av deres vielse.)Enka er Elen Serene Larsen, min tipoldemor, født Andersdtr som gifter seg, like etter skiftet, med Martinus Lassesen i Korskirken, Bergen.Er det mulig å finne dette skiftet? Klarer ikke å dinne vielse i Bergen, dog døpte Elen Serene en sønn født 1850, Eduard Andreas, hans far ungkar Georg Michal Johannesen.mvh Marianne

bilete4949.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Her ser det ut til at gåten er løst ved hjelp av innlegg 2.Da Sjur Larsen Undeland døde, ifølge skifterettens protokoll 15. februar 1853, etterlot han seg 'Enke, som er frugtsommelig'. Han var bordarbeidsmann, og bodde i 11-217.Skifteattesten er bare et dokument som sier at skifteretten ikke fant noe til hinder for inngåelse av nytt ekteskap.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Marianne Sulesund

Hjertelig tusen takk begge to :)mvh Marianne

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.