Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Reidun Sørli

[#60256] Hvem var foreldrene til Karin/Kari/Karen Nilsdatter født 10.Juni 1794 i Norge?

Recommended Posts

Gjest Reidun Sørli

Jeg søker hjelp til å finne min tippoldemor Karin Nilsdatter født 10.juni 1794 i Norge. I 1814 giftet hun seg med Anders Olasson i Stavsnæs,Værmland i Sverige.Håper noen kan hjelpe meg med å finne min tippoldemors foreldre.Med Vennlig Hilsen Reidun Sørli

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Jon Torp

Har du 'fulgt henne' i husforhörs-listene fra 1814 og fram til hun dør? Har du funnet prestens begravelsesnotis om henne?Grunnen til jeg spør, er at det hendte at presten i husforhör og i begravelsesnotiser skrev ned fødestedet til personen.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Finn Sollien

(1) Jeg har sjekket ut for Vinger sogn med Eidskog anneks døpte Karin Nilsdatter med fødselsår 1794. Den fødselsdato du oppgir er antagelig dåpsdato. Det er ikke mange kirkebøker på mine kanter som har fødselsdato på den tid. Aurskog er en untak. Stavnäs er ved Glafsfjorden i Värmland, sør for Arvika. Det var en del forbindelse mellom Eidskog og Stavnäs. Du bør kansje søke etter døpte i Setskog/Høland og Aurskog. Mvh. Finn Sollien.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.