Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Nils-Johan Urskog

[#60472] Niels Zachariassen, Nedregaard i Borgen (Borgund)

Recommended Posts

Gjest Nils-Johan Urskog

Hans sønn, Peter Severin Carolius Nielsen, ble gift i Gildeskål i Nordland i 1862. Men Jeg klarer ikke å finne mer om Niels, når han er født, foreldre, hustru, osv. Noen som kan hjelpe? Eventuelt noen som sitter med skifter for området?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Iver Mosvold

Det er fristende å tro at Peters far, Niels Zakariasen inngikk ekteskap 10.juni 1826 i Ørskog. Hans ektefelle var da Ane Marte Sivertsdatter. (Nr.7 [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=15989&idx_id=15989&uid=ny&idx_side=-129>Lenke ). NB: Forloveren, Johannes Pedersen ser ut til å komme fra Nedregård.Dette paret ser ut til å få en sønn i Borgund i 1830 (f.17.09. og døpt 07.11.s.å.) (Nr.112 Lenke ), - så dermed har vi en kobling mor Borgund, som gjør at dette kanskje kan være interessant. Denne eventuelle (halv-?) broren inngår ekteskap i Borgund i 1862 Lenke .Når Peter seg ut til å være født omkring 1824.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Iver Mosvold

Oppsan! Jeg fant noe som bør være av interesse:Det ser ut til at Peter Severin Nielsen er født over 5 år før foreldrene inngikk ekteskap. -Født 20.des.1820.Nr. 7 her. Lenke .IM

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.