Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Stein Norem Wisted

[#60580] Oppslag i tukthusprotokollene

Recommended Posts

Gjest Stein Norem Wisted

Et jentebarn, Anna Maria, ble døpt i tukthuskirken den 27. juli 1805 av foreldre Andreas Malm og Mette Catrine Schumacher. Jeg vil tippe at det betyr at moren satt på tukthuset. Kan du se om du finner enten henne eller barnefaren Andreas Malm innsatt på tukthuset i tiden før 1805. Mette Catrine var født 1771, men jeg har ingen datoer for Andreas Malm. Jeg finner ingen av dem på tukthuset i 1801-tellingen.Ttakk for god hjelp Hilsen Stein Norem Wisted

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Mette Cathrine Schumacher fikk 'efter egen Begiering' og med Stiftets resolusjon plass på Tukt- og Manufakturhuset 28. mars 1804, 'af Mangel paa Livs Underholdning'. Hun satt der til hun 10. juni 1806 ønsket å forlate det.Andreas Malm ble satt inn 27. januar 1804 for tyveri etter hjemtingsdom. Han skulle sitte i 2 år, og ble satt fri 27. januar 1806 kl. 2 1/2.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.