Gå til innhold
Arkivverket

[#60656] Thomas Jensen f.1648 Østervik, Evenes, Ofoten


Gjest Tore Hansen
 Del

Recommended Posts

Gjest Tore Hansen

Thomas var gm.Maren Nilsdtr.f.Ofoten, d.1719 Lenvik, Evenes. Thomas døde i Lenvik, Evenes i 1714. Det sies at han var gift i allefall 2 ganger! Noen som vet hvem hans andre eller tredje kone var, og evnt.hvor mange barn de fikk?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Anne Grete Mensen

Skifter i Salten: Skifte etter Thomas Jensen, Lengwigen i Ofoten. Skifte åpnet 19.10.1715. Internt skiftenr 20093. Ektefelle: Maren Nilsdatter.Arvinger: Maren Nilsdatter, Lengwigen i Ofoten, hustru av avdøde.Jens Thomassen, Lengwigen i Ofoten, sønn av avdøde, myndig, av 1.ekteskap.Svend Thomassen, Lengwigen i Ofoten, sønn av avdøde, myndig, av 1.ekteskap.Nils Thomassen, Lengwigen i Ofoten, sønn av avdøde, myndig, av 1.ekteskap.Anne Margrethe Thomasdatter,i Ofoten, datter av avdøde, gift, av 1.ekteskap.Dette tyder vel på at Maren Nilsdatter var hans andre ektefelle, og at det ikke var barn i dette ekteskapet, bare i hans første.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Tore Hansen

Det sies at det også er en sønn med navn Amund Thomassen. Han skal være f.Leirvik, Ofoten. Amund Thomassen skal ha giftet seg i Herjangen,Ankenes,Narvik. Hvem er hans mor/far?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Alfred Arntsen

Tore,Det er alminnelig antatt at datteren Ane Margrethe er fra første ekteskap. Moren er ikke kjent. I det andre ekteskapet er bare de tre sønnene kjent. Jeg har ikke registrert noen Amund Thomassen, født i Leirvik i Ankenes. Hva vet du mer om denne Amund Thomassen ?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.