Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Stein Norem Wisted

[#60666] Oppslag i tukthusprotokollene

Recommended Posts

Gjest Stein Norem Wisted

Jeg skulle gjerne hatt ett oppslag til i protokollene.26. juni 1811 ble det begravet en tukthuslem, Mette Jensdtr. Schumacher 36 år gammel.Jeg har en misstanke om at dette et Mette Catrine (Johansdtr) Schumacher som satt på tukthuset etter eget ønske, se tema[url="http://da2.uib.no/cgi-win/WebDebatt.exe?slag=listinnlegg&debatt=arkiv&temanr=60580&sok=&nr=22&antinnlegg=2&startnr=&antall=&spraak=#anker>LenkeKan du sjekke om hun kom inn igjen på tukthuset, eller om det er en annen. Hun må altså ha kommet inn igjen mellom 1806 og 1811.Takk for god hjelpHilsenStein Norem Wisted

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Det er rett at hun kom inn igjen, 24. august 1810 som Mette Jonsdatter Schumacher, og med henvisning til forrige gang hun var der. Igjen var det 'efter egen Begiæring' og med resolusjon fra Stiftet. Hun døde 20. juni 1811 om morgen kl. 6.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.