Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Anette Skogseth Clausen

[#60786] Problemer med overføring av url-er og html-filer i metadatabasen

Recommended Posts

Gjest Anette Skogseth Clausen

I det nye overføringssystemet er det ikke tatt høyde for at html-filer og url-er kan bli lagt inn i metadatabasen på samme måte som databaser. Ved overføring leter systemet konsekvent etter databasefiler og stopper opp med feilmelding hvis den ikke finner filene.Systemet må godta url-er og html-filer og disse skal ligge i DA-mappen i htdocs. Når det er html-filer må den overføre de på samme måte som med databasene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Anette Skogseth Clausen

Ettersom jeg måtte legge ut to webbøker i metadatabasen, og de kobler vi opp via url, så er det nå krøll i overføring av filer. Overføringen fungerer, vi må bare trykke på de andre knappene i tillegg, men det er jo veldig uheldig med feilmeldingen.Hvis du kan ta et klikk på knappen Kopier databasar så vil du mest sannsynlig se feilmeldingen: http://da4.uib.no/cgi-win/webKopi.exeMen alt av databaser og url-er har kommet over og ligger ute.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.