Gå til innhold
Arkivverket

[#60920] Stangvik kirkebøker


Gjest Alf Einar Ulvund Johnsen
 Del

Recommended Posts

Gjest Alf Einar Ulvund Johnsen

Har ventet og ventet... Når er det resten av Stangvik's kirkebøker blir lagt ut? Spesielt interessert i årene 1890-1900 mht fødte

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Yngve Nedrebø

Oversikten over avleverte og mikrofilmede kirkebøker for Stangvik er her:LenkeForklaringen synes å være at de aktuelle kirkebøkene fortsatt ikke er avlevert til Statsarkivet i Trondheim!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Gjest Endre Holten

Ved henvendelse til kirkekontoret blir dette stadfestet. Det synes som viljen til å oversende materiellet (minestralbøker etter 1878) til rette vedkommende for scanning mangler, og derfor ikke er blitt gjennomført. Nå er det gått lang tid, det er på tide at brukerne viser sin misnøye og protesterer mot slik sendrektighet! Med hilsen Endre.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 4 måneder senere...
  • 2 år senere...
Gjest Kristian Hunskaar

Seksjon for digitalisering og konservering fikk nylig en oversikt over kirkebøker i Statsarkivet i Trondheim. Avleverte kirkebøker for Stangvik, som ikke er mikrofilma/skanna, er som følger:- Ministerialbok 592.A06, Stangvik sogn, 1903-1909, lysinger- Klokkerbok 592.C02, Stangvik sogn, 1940-1960- Klokkerbok 592.C03, Stangvik sogn, 1961-1967- Klokkerbok 594.C01, Åsskard sogn, 1934-1946

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.