Gå til innhold
Arkivverket

[#60936] Grue - 2 menn drukner samme dato


Gjest Geir Woll
 Del

Recommended Posts

Gjest Geir Woll

Dødsfall i KIB: 'nr. 18 - død 18. juni 1909 - begravelse og jordfesting 21. juni Grue kirke - tjenestedreng Olaf Karlsen (gift) - født 1886 på Guldhaugen - nå bosatt på Kongshaug. Dødsårsak er 'drukning' - lege ble tilkalt - meldt skifteretten.' [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=6039&idx_id=6039&uid=ny&idx_side=-245>LenkeDet er slik at også nr. 17 jordarbeider Arne Arnesen (enkemand) født 1860 på Skadsberget - nå bosatt på Vangerud - dør ved drukning samme dato og blir begravet/jordfestet også på samme dato som Olaf.Kan det være at disse 2 druknet samme sted på samme dato? Druknet hvor? Hvis så - var det en ulykke eller lå det noe annet bak (se under)?Olaf giftet seg med Karoline Olsdatter (født på Risbergsæter i 1891) - kun 12 dager tidligere i Rævholt kapell på Grue Finnskog med tillysning samme dag han gifter seg og kona er kun ca. 18 år ved vielsen. Helt øverst -

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Arild Kompelien

Jeg kjenner ikke historia bak, men det er mulig dette kan være nevnt i avisa Glåmdalen eller dens forløper som jeg ikke husker navnet på. Når du som her har datoen er det ei avgrenset tidsperiode å leite på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.