Jump to content
Arkivverket
Sign in to follow this  
Guest Anne Margrete Gilhuus

[#61276] Legge slektsider på nettet

Recommended Posts

Guest Anne Margrete Gilhuus

Tror dette kanskje dette har vært tatt opp tidligere men..Jeg bruker Mac, og dermed Reunion. Og nå har jeg etter å ha sett på div. slektsider fått så lyst til å legge ut Lærum slekten min på nettet. Selvfølgelig ikke med oppl. om nålevnde personer. Bare med navn, og ikke annet... Og selvølgelig vil jeg skrive hvilke kilder/personer jeg har disse opplysningene fra. Noen som kan hjelpe meg med oppl. om dette?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Inger Eik

Hva slags 'oppl.' trenger du? Er det plass på en server? Det må du kontakte internettleverandøren din om, kanskje du har rett på gratis plass. Det går selvsagt også an kjøpe seg inn på et 'web-hotell', da kan du registrere ditt eget domene.Det du antagelig trenger, er et FTP program til å overføre filene dine til nettet. Siden jeg ikke er Mac- og Reunion-bruker, vet jeg ikke om slektsprogrammet ditt har innebygget FTP.Det er sikkert mange andre her også som har innspill her, men hvis du trenger mere hjelp, så kontakt meg gjerne på in - eik @ frisurf . no (fjern alle mellomrom i adr.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Anne Margrete Gilhuus

Hei Inger! Takk for svar! Jeg er registrert på webbhotell, og har mitt eget domenenavn. Får prøve å karre meg inn der! ;-)Takker for tilbudet om å kontakte deg også! :-) Det gjør jeg visst jeg ikke får andre svar, helst fra folk som bruker Reunion da! :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.