Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Oddvar Søreide

[#61459] Skifte Hans Nilsen Toranger Våg skipreide

Recommended Posts

Gjest Oddvar Søreide

Kven er nevnt som arvingar og eventuelle formyndere etter Hans Nilsen Toranger? Lenke

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Yngve Nedrebø

Dato 4. juni 1753, enke Kari Monsdatter og barna Niels, 18, Mons, 16, Martha og Ingeborg. Ved skiftet var avdødes far Niels Hansen til stede som lagverge.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Oddvar Søreide

Mange takk for svaret Yngve.For dei som følger med i desse slekter på Toranger, så er da Hans Nielsen sønn av Niels Hansen Toranger g. Barbro Olsdatter jfr. skifte Barbro Olsdatter. [url="http://da2.uib.no/cgi-win/WebDebatt.exe?slag=listinnlegg&debatt=arkiv&temanr=30006&sok=oddvar>Lenke søreide&nr=69&antinnlegg=3&startnr=&antall=&spraak=#anker Niels Hansen ser ut til å være identisk med Niels Hansen, stesønn av Kåre Hansen Toranger Lenke I 1701 finner me da brødrene Niels og Ole Hansen, som stesønner på Toranger. Slik at enke etter Hans, vart gift opp igjen med Kåre Hansen. Lenke Navna til desse sønner taler nok for at dette er faren Hans i 1666, men noko endeleg bevis har eg ikkje.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.