Gå til innhold
Arkivverket

[#61788] Anders Christensens d.e. i Meløy


Gjest Knut Riksen jr
 Del

Recommended Posts

Gjest Knut Riksen jr

Anders Christensens d.e. på Harfield i Meløy er oppført i ”Slægten Benkestok” av Wilhelmines Brandt (s. 240), og 'født på Enga i 1721'. Men det fremkommer ikke når han døde. Brandt oppgir at dette må være etter 1801. Dette må hun ha fra folketellingen i 1801 [url="http://digitalarkivet.uib.no/cgi-win/WebCens.exe?slag=visbase&sidenr=2&filnamn=f11836&gardpostnr=146&merk=146#ovre>LenkeI de søkbare kildene over døde i Rødøy er han ikke å finne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Knut Riksen jr

Fant selv begravelsen i Ministerialboken for Meløy. [url="http://www.arkivverket.no/URN:kb_read?idx_kildeid=17105&idx_id=17105&uid=ny&idx_side=-63>LenkeAlder 84 år. Noen forslag til når datoen på begravelsen var?Når det gjelder skifte fremkommer ikke dette skiftet i Svein Edvardsens avskrifter fra skiftene i Meløy 1780-1810. Det er vel da å anta at det ikke var mer i boet å fordele ut, derfor ble det ikke avholdt noe skifte. Stedatteren Martha og hennes ektemann hadde tatt over gården hvor Anders var holdsmann.

bilete5376.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Grethe Flood

Hei!Hvilket år ble Anders Christensen d.e. begravet? Lenken til selve kirkeboka fungerer ikke og årstallet har falt ut i utsnittet av kirkeboka som du har lagt inn som eget bilde.Grethe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

 Del

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.