Gå til innhold
Arkivverket
Gjest Astrid K. Natvig

[#61886] umulig å finne i 1900-tellingen - trenger hjelp

Recommended Posts

Gjest Astrid K. Natvig

6. juni 1875 gifter skibstømmermand Lars Andreas Andreassen seg i Bragernes kirke i Drammen med pigen Andrine Olsdatter fra Modum: LenkeParet bor fortsatt i Drammen i 1883, da de begge er faddere til et av barna til hennes søster, Jørgine, i Eiker. Da hennes mor dør (Randi Hansd. Hovdehagen, 19. des. 1900), er Andrine oppført blant barna med adresse Drammen (jfr. debatt 41037, innlegg 3).MEN jeg finner ikke paret i 1900-tellingen, verken i Drammen eller andre steder. NB: Andrine har en navnesøster, født omtrent samtidig, som bor i Lier. Er det noen som finner 'min' Andrine? Samt evt. barn?vennlig hilsen Astrid

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Marit Helene Amundsen

Her er vel kanskje et av barna, nr 126: Lenkemvh Marit

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest Astrid K. Natvig

hei og stor takk til dere begge. Etter en hard luke-jobb i hagan, var det moro å finne innleggene. Lille Marie døde 8 uker gammel: Lenke Skal leite etter flere barn.I og med at Andrine var nevnt i forbindelse med dødsfallet til moren, trodde jeg ikke at hun var død, men dengang ei... Nok en gang: tusen takk!vennlig hilsen Astrid.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×

Viktig Informasjon

Arkivverket bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider for å levere en bedre tjeneste. De brukes til bl.a. skjemaoppdateringer og innlogging. Bruk siden som normalt, eller lukk informasjonsboksen for å akseptere bruk av cookies.